Tanker i natten…

✨ Om jeg skulle valgt en annen utdannelse enn den jeg har i dag, ville jeg valgt markedsføring. Syns det er så spennende!

✨ Hver gang jeg gjør det bra på mine sosiale medier, er det gjengangere som er kritiske til absolutt alt jeg sier og gjør, både på snap, Instagram, Facebook og blogg. Prøver folk å sette en kjepper i julene mine? Vel, i så fall så funker det ikke! Nå er jeg nemlig virkelig i siget!

✨ Jeg er sinnssykt takknemlig for alle vennene mine som løfter meg opp, heier på meg og er glad på mine vegner for at jeg både gjør det bra og har det bra for tiden!

✨ Jeg syns det er sykt stas at jeg stabilt har hatt litt over 4000 lesere hver eneste dag på denne bloggen etter jeg startet opp igjen. Sykt takknemlig for det! 💛

✨ Jeg skulle ønske jeg orket å sminke meg oftere enn jeg gjør. Jeg føler meg jo alltid ekstra fresh når jeg har sminka meg, men er vel så komfortabel uten sminke at latskapen tar overhånd 🤷🏻‍♀️

✨ Jeg har bodd i leiligheten min i over ett år uten verken TV eller Internett. Alt jeg gjør går over mobildata, og det koster flesk. Nå må jeg få fingeren ut av rumpa å få meg skikkelig Internett!

✨ Jeg har lyst til å klippe en lang bob, men prøver for alt i verden å droppe det,- for jeg vet innerst inne at jeg blir å angre på det etter en stund.

✨ Jeg blir fysisk dårlig av å tenke på hvor uendelig verdensrommet er. Også lurer jeg på om det finnes en ende? Og hvis det er en ende der, er det en form for vegg? Og hvis det er det, hva befinner seg bak den veggen? Grøss!

✨ I dag er det bare 104 dager igjen til jul. Jeg tror 2019 er ett av de årene som har gått fortest i mitt liv. Sikkert fordi jeg har hatt det så vanvittig mye gøy i år! Gleder meg til fortsettelsen!

❤️❤️❤️❤️

 

Snapchat: ronjajohans1 👻
Instagram: Ronjauperfekt 🤳

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg