8 ting som irriterer vettet av meg!

🔥 Folk som tagger meg i all slags konkurranser på Facebook og Instagram. Det er greit at venninna mi tagger meg i en konkurranse hvor det er en premie hun ønsker å vinne, men når følgere som jeg på ingen som helst måte ikke kjenner begynner å tagge meg, da blir jeg irritert. Ikke utnytt meg i konkurranser. Tag folk du faktisk kjenner!

🔥 Når jeg går rundt å kikker i butikkene og de som jobber kommer å spør om jeg trenger hjelp. Jeg forstår at de gjør det for å yte kundeservice, men jeg evner faktisk å selv gi beskjed til betjeningen om jeg skulle trenge hjelp. Noen er så påtrengende at du føler de har lyst til å krype opp i rævhullet ditt bare for å yte best mulig service. Takk, men nei takk!

🔥 Folk som alltid kommer for sent til ting. Jeg fatter ikke at det kan være så sinnssykt vanskelig å møte tidsnok til noe? Enda verre er det når folk unnskylder seg med at “det er bare sånn de er”. Det er rett og slett å pisse på tiden til andre mennesker. Det er ikke rett at jeg skal bli sittende og vente på deg bare fordi du ikke evner å beregne hvor mye tid du trenger for å komme deg til en bestemt avtale. Skjerpings! 🤦🏻‍♀️

🔥 Folk som har ett kronisk behov for å fortelle deg hva du har sagt eller gjort på fylla. Om det er deler av en fest jeg ikke husker noe av, er det mest sannsynligvis fordi hjernen min har fortrengt det. Og dessuten er det bare kjipt med mennesker som sitter på fest å spytter i glasset bare for å få med seg hva andre gjør når de er på fylla. Ikke vær en sånn person.

🔥 Folk som kommer på uanmeldt besøk. Nå skal det sies at det ikke skjer spesielt ofte hos meg, men det hender. Jeg lurer på hvor mye det koster noen å i det minste gi ett tegn på at “nå er jeg på vei, ha kaffen klar”. Det er ingenting som er verre enn å ta i mot besøk når du selv står skitten i joggeklær og huset ser ut som ei falleferdig rønne 😪

🔥 Folk som spise og drikke på korte flyturer. Jeg blir alltid like overrasket når jeg ser at folk kjøper både brus, nøtter og smørbrød på en flytur som tar 35 minutter. Går det ikke an å spise før eller etter?

🔥 Folk som starter en setning med å si: “ikke for å være frekk, men…” Om det faktisk er en viss fare for at mottakeren kan ta seg nær av det du skal si, hold kjeft. Bare hold kjeft! ✋🏻

🔥 Folk som alltid bruker “jålefilter” på snapchat. Helt seriøst, tror du at du er deilig og søt med glitter, store øyne og stemmeforvrenging? I så fall tar du feil. Det er flaut, forstyrrende og sinnssykt irriterende å se på. Jeg blokkerer absolutt alle som misbruker slike filtre.

 

Folk som oppriktig mener de er fine med slike filtre må jo mangle noe? 

 

Snapchat: ronjajohans1 👻
Instagram: Ronjauperfekt 🤳

 

1 kommentar
  1. Det punktet om service i butikk – den var ny! :p jeg jobber i butikk og vi får klare instrukser fra øverste ledere at vi MÅ innlede en samtale med kunden som går sånn her: øyekontakt – >”Hei, velkommen. Hva kan jeg hjelpe deg med?” samt smile og gå bort fra kassa. Dette har bedriften en “spion” (også kalt mystery shopper) som ofte går sivilt og tester oss på (samt mange andre ting som antrekk/hygiene/service osv). Hvis vi ikke får full pott gang på gang, så kan vi i worst case scenario miste jobben (innskrankinger) eller få advarsler på at vi ikke er gode nok…

   Så det er rett og slett litt sånn som ligger bak, samt at vi ønsker jo gjerne å hjelpe, men man merker ofte på kunder når de bare vil gå i fred, da kan jeg av og til si “bare skrik ut hvis du trenger hjelp..” Så er det jo de som mener DET OG blir feil :p haha..

   Såå ja, man må nesten bare tolerere at butikkansatte er villige til å gjøre jobben sin. Da kan man høflig si tilbake at du klarer deg fint. Ingen refs til deg, bare ville forklare hvorfor noen kanskje kan virke litt innpåslitne.. 🙂 ellers er jeg ganske enig i alle punktene!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg